center

>>Werken bij het UVC Brugmann is streven naar uitmuntendheid en samen de attractiviteit van het ziekenhuis versterken.

Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann, openbaar ziekenhuis binnen het iris netwerk en het UZC Brussel, is uitgerust met een breed ziekenhuisaanbod (drie complementaire sites) en beschikt over een specifieke architectuur die constant evolueert.

Door haar sterke maatschappelijke persoonlijkheid, ijvert het UVC Brugmann voor het behoud van toegang tot de beste zorgen voor alle patiënten, zonder enige discriminatie.

Het ziekenhuis bundelt een grote diversiteit aan loopbanen, soms onvermoede : geneesheren, verpleegkundigen, paramedici, bedienden, werklieden, …

Het UVC Brugmann is geregeld op zoek naar gemotiveerde medewerkers die garant staan voor de waarden van de instelling.

Zoekt u werk in de medische sector om er kwaliteitsvol werk te verrichten ? Wij bieden u de mogelijkheid om binnen een dynamisch team te evolueren met de mogelijkheid u verder te vormen en een expert te worden in uw vakgebied.

Onze ambitie ? Door een gepaste omkadering u een stimulerende werkomgeving waarborgen, mede dankzij het bevorderen van loopbaanontwikkeling, erkenning van inzet stimuleren, het invoeren van een evaluatiecultuur (feedback) en een doelgericht managementsbeleid.

Het UVC Brugmann gebruikt de CheckHub-oplossing om documenten en formulieren te verzamelen van een deel van het ziekenhuispersoneel waarmee het wenst samen te werken. Vóór een nieuwe werknemer in dienst treedt, ontvangt hij een e-mail en/of sms met een persoonlijke en beveiligde link naar zijn profiel. De URL van het profiel in de mededelingen begint met 'https://ckhb.io/' en wordt gevolgd door 17 willekeurige tekens. Als het profiel niet tijdig wordt ingevuld, kan de toekomstige werknemer een herinnering ontvangen.

De oplossing automatiseert de validatie en extractie van informatie door de documenten te scannen. Zorg er dus voor dat u de documenten in een leesbare vorm downloadt om dit proces te vergemakkelijken.

Het UVC Brugmann en CheckHub leven de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Meer informatie vindt u op www.checkhub.io of op www.chu-brugmann.be.

Elke wijziging aan uw gegevens in uw profiel moet onmiddellijk per e-mail worden meegedeeld aan gestionmedical@chubxl.be.

>>Onze andere sites